Адор Голд на саемот за вечавки

Накитот и бурмите се симбол на вечноста на една љубов, која се крунисува со брак-Адор Голд

Адор Голд ги освои срцата и душите на многубројните посетители на 9тиот Саем за Венчавки.

Адор Голд на саемот за венчавки
Адор Голд на саемот за венчавки

Голем број на идни младенци своите бурми и свадбен накит ги одбраа токму кај нив коментирајки дека изборот е навистина голем и секако уникатен. Својата посебност Адор Голд ја потврдија со уникатна, ескцентрична и необична ревија.

Адор Голд на саемот за венчавки
Адор Голд на саемот за венчавки

Тие во рамки на овогодинешното издание на Саемот за венчавки, ја претстави својата нова колекција на накит. Истата, наиде на воодушевување од страна на присутните, а на пистата покрај стандардните младоженици, продефилираа и деверуши, но и свекрва кои се дел од секоја свадбена церемонија.

Бурмата е симбол и еден од најстарите обележја на бракот. Се носела уште во стариот Египет,а кругот го славеле како симбол на вечноста.Адор Голд е вистинското место каде треба да го одберете вашиот симбол на вечноста на љубовта

Адор Голд на саемот за венчавки
Адор Голд на саемот за венчавки

. Секако бурмите се само еден сегмент од накитот, а накит се подарува секогаш, не само за свадба. Од се срце препорачуваме Адор Голд. Браво за Елза и Енди Аџија