May 25, 2024

На списокот за проверка на убавината за денот на вашата свадба, ноктите имаат тенденција да бидат последниот приоритет – затоа што, навистина, колку изгледот на ноктите навистина може да биде важен меѓу сите други обврски? Но, како ентузијасти за нокти, ние сме тука да потврдиме дека вистинскиот дизајн на венчални нокти може да ја направи голема разлика во вашиот целокупен изглед.
Тоа е делумно затоа што уметноста на ноктите е најлесниот начин да се подигне секој изглед за убавина, особено за свадба. Иако можете да останете класична во изборот на дизајни, да изберете безвременски француски маникир со невестински бел врв, а можете да одберете и други опции – како што се целосни, со накит или смели бои што ќе се појават на фотографиите.
За да ви помогнеме да го намалите тоа за вас, се обративме до експертите за да ги споделиме најдобрите дизајни на венчални нокти што треба да се земат предвид.
1.Класични бели нокти

Шик и безвременски, тоа се невестински нокти кои буквално одат со се.
2.Француска насмевка.

„Овој француски модел е стилски, забавен за правење и прилично елегантен“.
3.Нокти со накит.

Вистинско уметничко дело “Оди со стил или оди си дома”
4.Ванила стил

5.Бели бранови

6.Ледени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *