March 2, 2024

Моника Црнокрак заа МКоутур

Нашата прекрасна Моника Црнокрак пред неполн месец ги освои срцата на изборот на мис Европа со титулата мис фотогеничност, а пред една недела блесна во пшолн сјај на саемот за венчавки облечена во модел не еден од најпознатите македонски брендови за венчаници и тоалети “Mcouture” еве како изгледаше Моника во венчаница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *