Новата колекција венчаници”Experiences” 2020 од Пепика Атеље одземаат здив

Веќе 5 години по ред колекциите на “Пепика Атеље” одново не воодушевуваат со својот раскош, софостицираност и заводлива нежност.

Токму 5тиот роденден на ова атеље е музата за годинешната колекција наречена “Experiences”20′ која веќе е достапна за идните невести.

Оваа година преовладуваат нови и ексклузивни чипки во вид на листови и гранки со нескриена нишка на елеганција и гламур.

Посетителите на Саемот за венчавки ќе можат да ја погледнат целата колекција и директно со дизајнерката да ја одберат вистинската венчаница за нив. Уживајте во креациите на дизајнерката Пепика Јованова и нејзиниот тим …

@Ana Daja Gri
@Eva Kocevska
@KosichMakeup
@Kostadin Kaloshev
@Dejan Markoski