Uncategorized

Девојка од Финска специјално по венчаница во Македонија

Прекрасната @Shafia Boudali-Ojala од Финска патуваше специјално до Македонија за да ја купи својата венчаница. Нејзиниот избор беше White Angels Skopje . Да ве потсетиме дека новите колекции од врвните дизајнери како Моника Лорети, Даниела ди Марино, Анџела Бјанка и др. ќе можете да ги видите на Wedding Expo Skopje од 10 -12 март 2023 …

Девојка од Финска специјално по венчаница во Македонија Read More »

Свадба за помнење! Викторија Лоба блескаше

Викендов свадба правеше Викторија Лоба. Како што веќе пишувавме таа пред некој викенд го склучи црковниот брак, а свадбената прослава се случи викендов. Весело и незаборавно како што и доликува на еден естраден уметник. За забават беше задолжен Ѓоко Таневски, но и невестата не издржа па и таа се фати за микрофонот. Лоба смени две …

Свадба за помнење! Викторија Лоба блескаше Read More »

Запросувања осудени на пропаст!

Неодамна објавената студија за карактеристиките на одбиените предлози покажува дека предлозите пред други луѓе имаат поголема веројатност да бидат отфрлени отколку оние што се даваат приватно. Во студијата „Правила на ангажман: Анализа на содржината на прифатените и отфрлените предлози за брак“, објавена во Журналот за семејна психологија, психолозите Лиза Б. Хоплок и Дејна Ентони Стинсон …

Запросувања осудени на пропаст! Read More »