Новата колекција на венчаници од Atelier by Sonja-Marija на Саемот за венчавки 10-12 март

Исклучително надарените млади дизајнерки, сестрите Соња и Марија и нивното атеље Atelier by Sonja-Marija на саемот за венчавки ќе ја претстават својата најнова колекција на венчаници. Рачно изработените венчаници и на минатиот саем привлекоја големо внимание и интерес кај идните невести и сме особено горди што и на овој саем ќе бидат присутни. Но освен идните невести на нивниот штанд ќе имаат можност и идните деверици, куми, свекрви да одберат свечена тоалета и сето тоа со саемскиот попуст обезбеден преку шопинг картичката. Не го пропуштајте најубавиот настан во годдината кај нас “Wedding Expo Skopje” Еве мал дел одд она што ве очекува ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *