Урнебес на свадба!!!

Обична свадба станала сè само не обична кога младоженецот им покажал на свадбарите што има во рака.
Мајк Ресендез го снимил младоженецот и го објавил видеото на социјалните мрежи, каде поради неговиот потег „полуделе“ повеќе од 20. милиони луѓе.
На таа снимка се гледа младоженецот, непосредно пред свадбата, пред олтарот како го врти мобилниот кон сватовите, во моментот кога клекнал покрај својата идна сопруга.
На телефон напишал: „Помош“