Wedding Expo-Саем за Венчавки 10 до12 март 2023

Пријавување за учество за изложувачи на contact@vobelo-mk

Станете фриленсер преку обуката за “Дизајн на облека во 3Д”

Прва домашна обука за фриленсинг во модната индустрија Во низата на домашни обуки за различни ИТ области, маркетинг или човечки ресурсикои се дел од понудата на речиси сите домашни центри за неформално образование,конечно добивме освежување...

Што ќе биде тренд кај венчаниците за свадбите во 2023

Свадбените прослави повторно се вратија во полн сјај, онака како што доликува. Во светот на венчаниците за актуелната и претстојната сезона, тоа подразбира раскошен избор на модели во чиј дизајн се забележува напуштање на...

Фото-приказна од свадбата на Викторија Лоба и Ѓорги Калешов

Викендов своето Да го кажаа Викторија Лоба и Ѓорги Калешов. Церемонијата се одржа во црквата Св. Јован Канео во Охрид, а на неа присуствуваа 20тина избрани гости. Како што најавува Лоба, веројатно ќе има...

Викторија Лоба како принцеза-невеста, големото “да” го кажаа во Охрид

Во април 2019 година, Викторија ја прифати понудата за брак од нејзиниот партнер Ѓорѓи Калешов. На раката на пејачката заблеска голем дијамантски прстен, но плановите да ја озаконат нивната долгогодишна љубов беа одложени од...