СТИЛ

Машки свадбени одела

Совршено одело за младоженец На секоја свадба главна е невестата и нејзиниот изглед, а младоженецот е тој што ја дополнува и го прави истиот целосен. Но, тоа не треба да биде причина за младоженецот да биде просечен. Тој треба да се погрижи за својот изглед исто колку и невестата. Еве ви неколку идеи за стилови …

Машки свадбени одела Read More »

Кога фантазијата ќе заживее во реалноста! White Angels со нови колекции на венчаници достапни за вас!

“Фантазијата ја исполнува реалноста”. Во нашиот изложбен салон во центарот на Солун можете да најдете повеќе од 60 BRAND NEW Ready to Wear дизајни од италијански и шпански дизајнери. Нашата цел е да ги направиме невестите да се чувствуваат убави и уникатни, така што нашата мисија е да ги понудиме само најдобрите дизајни. Нашата продавница …

Кога фантазијата ќе заживее во реалноста! White Angels со нови колекции на венчаници достапни за вас! Read More »

На свадба со дете Да или Не?

На свадба со дете Да или Не? Во моментот кога матичарот го прогласи бракот за склучен, шестгодишниот Марко викна на цел глас: Тето немој да се мажиш за Јован…и започна да плаче на цел глас. И додека цела сала громогласно се смееше Маја зажали што не зема бејбиситерка. Но додека има торти за буткање, колачи, …

На свадба со дете Да или Не? Read More »