РЕКЛАМИ

Вест што ќе ги израдува идните невести! Саем за венчавки 10-12 март 2023.

Саемот за венчавки е сигурно најдоброто место за решавање на сите свадбени слатки грижи. Вообичаено најслатката грижа за секоја идна невеста е изборот на венчалниот фустан, а нејзините деверици, кума, старосватица, свекрва, мајка итн.. грижата е да го пронајдат совршениот свечен фустан. Ние сме сигурни дека Саемот ќе ви го реши овој проблем. Оваа година …

Вест што ќе ги израдува идните невести! Саем за венчавки 10-12 март 2023. Read More »

Марјана Станојковска како модел на светски познатиот бренд Daniela Di Marino-White Angels

Една од најубавите и најбараните македонски модели Марјана Станојковска се најде на официјалниот сајт на дизајнерката “Daniela di Marino”. Таа се сликаше со еден од моделите од новата колекција на овој бренд кој во Македонија е застапен од групацијата “White Angels”. Според фотографиите нема да не чуди следната колекција и официјалната фото сесија да биде …

Марјана Станојковска како модел на светски познатиот бренд Daniela Di Marino-White Angels Read More »

За вашата венчавка бидете неодоливи-Фармаси

Денот на вечавката е ден што сакате да го паметите засекогаш. HerPassion & HisPower by Farmasi Дали Ви се случило да помните работи по нивната арома? Замислете засекогаш да го помните Вашиот партнер по мирисот на денот на Вашата венчавка! Замислете да славите сребрена или златна свадба, а Вие сеуште се присетувате на нејзниот или …

За вашата венчавка бидете неодоливи-Фармаси Read More »