За вашата венчавка бидете неодоливи-Фармаси

Денот на вечавката е ден што сакате да го паметите засекогаш. HerPassion & HisPower by Farmasi Дали Ви се случило да помните работи по нивната арома? Замислете засекогаш да го помните Вашиот партнер по мирисот на...

Кога фантазијата ќе заживее во реалноста! White Angels со нови колекции на венчаници достапни...

"Фантазијата ја исполнува реалноста". Во нашиот изложбен салон во центарот на Солун можете да најдете повеќе од 60 BRAND NEW Ready to Wear дизајни од италијански и шпански дизајнери. Нашата цел е да ги...
vedrana

CANCELED!!!11ти Саем за Венчавки Март 2022

Со голема гордост и радост ви најавуваме дека 11тиот саем за венчавки е закажан за втората половина на месец март, а традиционално ќе се одржи во х.Александар Палас. За пријава за учество на саемот...