December 5, 2023

Една од најубавите и најбараните македонски модели Марјана Станојковска се најде на официјалниот сајт на дизајнерката “Daniela di Marino”.Марјана Станојковска во модел на Даниела ди Марино-White Angels Скопје Таа се сликаше со еден од моделите од новата колекција на овој бренд кој во Македонија е застапен од групацијата “White Angels”.

Според фотографиите нема да не чуди следната колекција и официјалната фото сесија да биде токму со Марјана.

Daniela Di Marino

12 ч. 
Bring on the romance✨⁠ Stunning model MARJANA STANOJKOVSKA and our bohemian Style 6343 (https://bit.ly/2XPSU8S)
_
#DanielaDiMarino #weddinginspo #bridaldresses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *