April 22, 2024
Анастасија и Јоана во креација на Атеље Сидор

Анастасија и Јоана во креација на Атеље Сидор

Квалитетна изработка, модерна елеганција и безвременски дизајн се одлика на венчаниците од новата колекција на Атеље Сидор. Класични силуети, експерименти и луксузна текстура, фокусирани не само на изгледот туку и на нејзината удобност и самодоверба.

Јоана Делова во креација на Атеље Сидор
Јоана Делова во креација на Атеље Сидор

Јоана Делова во креација на Атеље Сидор
Јоана Делова во креација на Атеље Сидор

Јоана Делова во креација на Атеље Сидор
Јоана Делова во креација на Атеље Сидор
Атеље Сидор продолжува во својата мисија да развие своја главна линија на фустани по мерка, со цел да допре до пошироката публика и да ја понуди својата креативност и професионалност во изработката.
Јоана и Софија во креации на Атеље Сидор
Јоана и Софија во креации на Атеље Сидор

На саемот за венчавки Сидор се претстави преку Јоана Делова и Анастасија Стојанова, а сцената ја збогатија и малите прекрасни невестулки Јоана и Софија.
Анастасија Стојанова во креација на Атеље Сидор
Анастасија Стојанова во креација на Атеље Сидор

Анастасија Стојанова во креација на Атеље Сидор
Анастасија Стојанова во креација на Атеље Сидор