June 17, 2024

Неготинчаните Анастасија Божинова и Јордан Ризов се нашиот свадбен пар на месецот. Прекрасната љубовна приказна на овие млади неготинчани која трае веќе 5 години денес се круниса со брак.

Јордан и Анастасија Ризови
Јордан и Анастасија Ризови
Анастасија е добро позната на македонската јавност со освојувањето на титулата придружничка на Мис Евро Азија во 2022 година, а Јордан важи за еден од најмаркантните неготинчани, велат ПРАВ ЏЕНТЛМЕН.
Јордан и Анастасија Ризови
Јордан и Анастасија Ризови
Свадбената прослава на Анастасија и Јордан е токму во овие моменти и се случува во ресторанот Ангро, а за забавата ќе се грижат ориентал Бенд. за моментите на среќа, радост и убавина никогаш да не бидат заборавени тие ја одбраа проверената и секогаш најдобра опција, а тоа се професионалниот тим на БуБо Фото< Јордан и Анастасија Ризови Јордан и Анастасија Ризови[/caption]

Јордан и Анастасија Ризови
Анастасија за свадбениот ден одбра раскошна венчаница од Анна Бора атеље кои на овогодинешниот саем за венчавки ја претставија својата нова колекција, а Јордан облече одело специјално за него кроено во Сињори.

Драги наши Анастасија и Јордан имајте прекрасен брак исполнет со љубов и меѓусебно разбирање и почит, ве сака вашата Во Бело. Уживајте во оваа беспрекорна убавина на овие млади неготинчани низ фотографиите на Бубо Фото.

Јордан и Анастасија Ризови
Јордан и Анастасија Ризови

Јордан и Анастасија Ризови

Јордан и Анастасија Ризови
Јордан и Анастасија Ризови

Јордан и Анастасија Ризови

Јордан и Анастасија Ризови
Јордан и Анастасија Ризови
Јордан и Анастасија Ризови

Јордан и Анастасија Ризови