April 23, 2024
MCouture

MCouture

Врвниот бренд Mcouture е еден од најпрестижните на овие простори веќе повеќе од една деценија. Исклучителната креативност и изработката на венчаници и свечени тоалети го направија овој бренд препознатлив и секако еден од првите избори на секоја идна невеста. Нивната нова колекција на венчаници и тоалети ексклузивно ќе биде претставена на саемот за венчавки 10-12 март во Палас. Очекувајте го неочекуваното од Mcouture… Еве само мал дел од она што досега го имаат сработено…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *