La Maison by Cecet

Венчаници и свечени тоалети како на светските модни писти La Maison by Cecet ! Новите колекции ексклузивно на “Wedding Expo Skopje” 10-12 март

Индивидуалниот пристап, совршената изработка, креативноста на која можат да и позавидат и многу светски креатори се одлика на брендот за изработка на венчаници и свечени тоалети “La Maison by Cecet” После успешното претставување на Фешн фестивалот, новите колекции за 2023 на La Maison by Cecet ќе имате ексклузивна можност да ги видите, пробате и купите на саемот за венчавки “Wedding Expo Skopje 23”. Брендот ќе има и своја модна ревија како дел од богатата програма на саемот кој е закажан за периодот од 10-12 март во х.Александар Палас. Горди на нашите саемски изложувачи “La Maison by Cecet”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *