Викторија Лоба оваа година ќе прави свадба? Ќе биде совршена невеста, а изборот на венчаница е Коцарева

Прекрасната Викторија Лоба годинава ќе прави свадба како што неофицијално дознавме на саемот за венчавки. Дека ќе биде совршена невеста видовме на ревијата на познатите во венчаници каде таа носеше фустан од младата дизајнерка Моника Коцарева. Скоро сме сигурни и дека венчалниот фустан ќе биде одбран токму од оваа дизајнерка која на саемот беше вистински хит.

Викторија Лоба во креација на Атеље Коцарева

Коцарева дефинитивно ги освои срцата на многу идни невести, а наскоро ќе можете да ги погледнете нејзините креации и во новиот салон во Скопје. Еве како изгледаше Лоба на отворањето, а ние и поскуваме со среќа годинава…


Викторија Лоба во креација на Моника Коцарева