Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya”

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya” е наш редовен изложувач и секогаш е најбарана кај вистинските невести. Долгогодишното искуство и несомнениот квалитет е нешто што невестите знаат да го почитуваат па токму затоа се и меѓу најбараните дизајнери на венчаници. Еве неколку фотографии од вистински невести на Соња Гроздановска…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *