Грбот на венчаницата, подеднакво важен како и деколтето! Фото галерија

Венчаницата најчесто ја гледаме од предниот дел, но нејзината позадина т.е грбот е подеднакво важен како и предниот дел. Еве неколку модели кои се потрудивме да ги пронајдеме за вас и за ваша инспирација. Секако најубавите венчаници на нашиот пазар ќе ги имате на дланка на 11иот Саем за венчавки Bridal Expo Skopje 2023.