Декорација од соништа во Струга

Декорацијата на една свадба е една од најважните работи. Можете да одберете перфектен ресторан, музика, фотограф итн. , но доколку декорацијата не е како што треба севкупниот впечаток ќе биде не толку добар. Токму поради тоа одберете професионлец, а оваа фото приказна е токму за професионалниот тим на Импкат Груп од Охрид. Свадбените фотографии се од декорацијата во Х.Дрим во Струга.