May 24, 2024

Сигурен сум дека сите мислиме најдобро за невестата да носи жартиера(подвезица) на денот на нејзината свадба. Поради обичај или без оглед на обичаите жартиелата е најтаинствениот и сексибилен детал кај невестата. Но, нè интересира што мислите за обичајот да се вади жартиерата за време на свадбената веселба и дали мислите дека, дали ќе ја премине границата на добриот вкус зависи од начинот на кој младоженецот ќе ја тргне, од атмосферата, од старосната структура. на свадбената веселба…
Така направивме анкета на која ти одговори дека тоа не ти е омилен обичај, туку дека ти се допаѓа ако е пристојно изведен, дека зависи од атмосферата и дека не треба да се изведува ако има се постари луѓе на свадбата.

Во секој случај, сè најдобро за подвезици, па еве неколку слики кои ќе ја разбрануваат вашата фантазија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *