Кристина и Александар се свадбен пар на неделата!

Како вистинска самовила и принц, Кристина и Александар ни ги освоија срцата.

Александар е добро познат на македонската естрада како дел од познатиот и еден од најбараните бендови за свадба “Енерџи Бенд”.

Неговиот саксофон досега развеселил многу младенци и нивни гости.

Нивната искрена љубов на прекрасен начин ни ја долови мајсторот во својата професија Панајоти Шапкаров.