Мајка и ќерка во ист невестински стил на пистата. Цеце Орешкова и нејзината ќеркичка во креација на Атеље Кадора

Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора

Цеце Орешкова и нејзината мала принцеза ги стоплија срцата на сите присутни на саемот за венчавки. Гостите уживаа кога заедно ги видоа на сцената во креација на модното атеље Кадора.

Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора

Креациите беа волшебни и налик една на друга, а малата принцезичка во чекор ја следеше мама без ниеднаш да погреши или збуни и сето тоа будно набљудувано од тато нашиот успешен манекен и модел Кристијан.

Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора

Новата колекција на Атеље Кадора е вистински бум, па бројни невести во континуитет пројавуваа интерес за прекрасно изработените венчаници и свечени тоалети.

Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора
Цеце Орешкова-Саем за венчавки-атеље Кадора