Модна ревија на венчаници од бајките на Дизни 2022 година

  • Во прославата на објавувањето на колекцијата за венчаници од бајките на Дизни за 2022 година и во чест на прославата на 50-годишнината на Волт Дизни Светот, уживајте во оваа магична модна ревија.