April 24, 2024

Најсреќни датуми за свадба (ако постои такво нешто) !!! Астролозите се позанимавале со тоа кои се најсреќните и најнесреќните датуми за свадба во 2023 година и најверојатно грешат, но доколку ве интересира што кажале еве прочитајте кои датуми по нив се најсреќни, а кои најнесреќни. Ние едно знаеме дека најсреќни ќе бидеме заедно со вас од 10 до 12 март на саемот за венчавки.

Саем за венчавки

Најсреќните датуми за свадба се 5 февруари, 17 јули, 14 октомври.

Свадба на 5 февруари 2023 година

Според астролозите, ниту една планета не се движи ретроградно на овој датум, што е посебен благослов, но е и полна месечина, што е исто така многу добро.

Периодот на полна месечина со директно движење на сите планети е особено среќен за почеток на брачна заедница и заедно.

Застанете на лудиот камен на 17 јули 2023 година

Астролозите тврдат дека 17 јули е датумот кога Месечината и Сонцето ќе бидат во Рак, што укажува на нераскинлива љубовна врска. Затоа, паровите кои се особено фокусирани на семејството и децата треба да размислат за овој датум бидејќи тој укажува на блиска врска полна со заедништво и хармонија.

Се венчаат на 14 октомври

Друг среќен датум во 2023 година ќе биде 14 октомври, бидејќи на овој датум ќе се случи затемнување на Сонцето. Месечината и Сонцето ќе бидат во дипломатска Вага, знак на партнерство и рамнотежа, што ќе ја донесе потребната хармонија во брачниот живот. Овој датум е многу значаен бидејќи затемнувањата се случуваат само еднаш годишно.

Најнесреќниот датум за венчавка е 2 септември.

Во 2023 година има само еден датум кој не треба да го изберете за денот на вашата свадба бидејќи е најнесреќниот. Избегнувајте го 2 септември 2023 година бидејќи Меркур на овој ден ќе биде ретрограден што може да предизвика компликации и кавги меѓу партнерите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *