Свадба на неделата! Ивана и Срѓан на Малдиви

Совршената приказна на Ивана и Срѓан започнува неколку години наназад, а денот на крубнисување на нивната љубов е 22-09-2109. Темата е романтика, формите се цветни, а мотивот љубов…

Ивана блесна во венчаница од брендот MCouture, изработена специјално за неа.

Декорацијата во прекрасниот амбиент на ресторанот Везилка е дело на Фенси Мериџ.

Локацијата каде го поминаа медениот месец Малдиви.

Ексклузивната нова колекција на MCouture ќе имате мност да ја видите на 10тиот Саем за Венчавки WeddingExpoSkopje