Свадбен букет, неговото височество Бидермаер

Изборот на свадбениот букет- Бидермаер во многу нешта зависи од времето во кое ја правите свадбата. Боите кои ги диктира природата на есен или во пролет се сосема различни, но кога станува збор за цвеќе единственото правило е бојата која вие најмногу ја сакате. Еве неколку бидермаери кои можеби ќе ви помогнат при изборот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *