Симона Поповска вистинска убавица во креација на “Atelier by Sonja”

Симона Поповска беше вистинска убавица во креација на сестрите Марија и Соња од “Atelier by Sonja”.Младите креаторки беа вистинско освежување на Саемот за венчавки, а нивниот штанд беше магнет за многу идни невести. Нивната ревија беше вистински рај за сите сетила. “Atelier by Sonja” е на две локации, во Гтц Скопје на први кат и во Штип.