Спектакуларна колекција на венчаници за 2020

Сите вие кои се подготвувате за свадба во 2020 година веруваме дека едвај го чекате 10тиот Саем за венчавки-февруар 2020.

Еве мал дел од понудата која ќе ја имаме токму на саемот-Wedding Weekend. Станува збор за колкецијата на Daniela di Marino, (италијански бренд) За оние кои се брзаат целата колекција можат да ја видат или купат преку застапникот White Angels.