June 18, 2024

Со задоволство ја споделуваме најавата за нашиот 12ти традиционален саем за венчавки, каде што ќе се присуствуваат најдобрите брендови од свадбената индустрија во регионот. Ова е прилика да ги пронајдете сите свадбени потреби на едно место, а воедно и да се инспирирате за вашиот најубав ден.

Датум и локација: [23-25 февруари 2024] во [Х.Александар Палас-Скопје]

Што може да очекувате:

Врвни брендови: Нашиот саем е познат по привлекувањето на највисоко квалитетните брендови и производители во свадбената индустрија. Очекувајте да ги видите најновите трендови и елегантни дизајни на венчаници, машки костуми, накит, обувки, свечени тоалети….

Сара Дамчевска за Преддраг Дјукниќ-Дјук

Идеи и инспирации: Од свадбени планирања до декорации и букети, нашиот саем ќе ви обезбеди неограничени извори на инспирации и креативни идеи.


Познати гости: Оваа година сме горди да ви ја најавиме нашата посебна гостувачка водителка и п.р на настанот – Сања Савевска. Таа ќе ви помогне да го истражите саемот и ќе ги води разговорите со нашите највпечатливи изложувачи.

Соња Савевска за атеље Соња-Марија
Соња Савевска за атеље Соња-Марија

Карти и информации:

За карти и дополнителни информации, посетете ја нашата веб-страница на wwww.vobelo.mk како и нашиот инстаграм профил или пишете ни на нашиот меил contact@vobelo.mk

Не губете ja овaa шансa да ги истражите најдобрите свадбени брендови и да се внесете во магијата на венчавките. Ве очекуваме на нашиот 12ти саем за венчавки! Споделете ја оваа вест до вашите најсакани идни невести и младоженци.

Со почит,
[магазин за културата на венчавките Во Бело]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *