March 3, 2024
Емилија Розман-Саем за Венчавки-Антонија Ристовска

Емилија Розман-Саем за Венчавки-Антонија Ристовска

Едно со сигурност знаеме, Емилија Розман ќе биде прекрасна невеста. Нашата убавица на совршен начин ја пренесе на пистата бесконечната убавина креирана од една од нашите најдобри дизајнерки Антонија Ристовска. Последната колекција наречена Infinity-Bride привлече стотици невести на штандот на Антонија, а таа неуморно со полна посветеност им го даваше своето внимание со една цел, да се одбере вистинската венчаница за секоја од нив.

Емилија Розман-Саем за Венчавки-Антонија Ристовска
Емилија Розман-Саем за Венчавки-Антонија Ристовска