March 2, 2024
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес

Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес

Вистински шармер со неодолива насмевка Игор Ангелов ги освои срцата на понежниот пол на саемот за венчавки. Перфектниот изглед на младоженец е дело на брендот “Tives” кој ни ја донесе италијанската мода на нашата сцена. Елегантно, софистицирано, совршено…Тивес е место каде секој иден младоженец, матурант, модерен маж ќе го пронајде својот совршен изглед. Браво Игор, браво Тивес…

Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес