December 5, 2023

Бојана Нушкова на саем за венчавки во креација на ателиер Сониа

Бојана Нушкова ги собра сите воздишки на саемот за венчавки. Креаторката Соња Грозданова од “Atelier Sonya” со своите креации беше вистинско освежување на саемот и беше прв избор на многуте идни невести. Еве и зошто…