April 23, 2024
Марјана Станојковска во креација на Моника Лоретти за White Angels

Марјана Станојковска во креација на Моника Лоретти за White Angels

Официјалниот застапник на неколку италијански брендови “White Angels” како Моника Лорети, Даниела ди Марино, Анџела Бјанка и Серена Брајдл на саемот за венчавки ја претставија новата колекција Ready to Wear.

Марјана Станојковска во креација на Даниела ди Марино за White Angels
Марјана Станојковска во креација на Даниела ди Марино за White Angels

За нив венчаницата е фустан од висока мода и исклучително важно е да понудат високи стандарди на квалитет.
Јована Трајковска во креација на Серена Брајдл за White Angels
Јована Трајковска во креација на Серена Брајдл за White Angels

Најблиската продавница до пред некоја година на нашите невести им беше онаа во Солун, но за голема среќа сега ги имаме и во Скопје.
Марјана Станојковска во креација на Моника Лоретти за White Angels
Марјана Станојковска во креација на Моника Лоретти за White Angels

Илјадници невести ширум Европа, како прв избор ги имаат токму овие брендови.
На ревијалната вечер на саемот за венчавки, честа да ги претстават моделите на White Angels им припадна на нашите две убавици, Марјана Станојковска и Јована Трајковска.
Марјана носеше два модела, едниот од колекцијата на Даниела ди Марино-Есперанца, а другиот од новата колекција на Моника Лорети.
Марјана Станојковска во креација на Моника Лоретти за White Angels
Марјана Станојковска во креација на Моника Лоретти за White Angels

Марјана Станојковска во креација на Даниела ди Марино за White Angels
Марјана Станојковска во креација на Даниела ди Марино за White Angels

Јована носеше фустан од линијата на Серена Брајдл-колекцијата Луксури.
Јована Трајковска во креација на Серена Брајдл за White Angels
Јована Трајковска во креација на Серена Брајдл за White Angels

Јована Трајковска во креација на Серена Брајдл за White Angels
Јована Трајковска во креација на Серена Брајдл за White Angels