April 23, 2024
Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje" House of White

Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje" House of White

House of White е претставник на реномираниот светски бренд Berta израелската модна куќа, позната во светот по својата стручност во луксузната мода на изработка на венчаници и вечерни фустани.

Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje"
House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”
House of White

Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje"
House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”
House of White
Освен Берта во House of White имаат на располагање венчаници од неколку светски брендови како Sima Couture, Dion и др. На ревијалниот дел од Саемот за Венчавки Хаус оф Вајт презентираше три модели од новите колекции, а на пистата како модели настапија Сара, Клара и Анастасија.
Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje" House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”
House of White

Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje" House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”
House of White
Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje" House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”
House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”House of White
Ревијална вечер "Wedding Expo Skopje" House of White
Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”House of White

Ревијална вечер “Wedding Expo Skopje”House of White

Наскоро House Of White после Белград и Нови Сад отвараат свое атеље и во Скопје.