April 23, 2024
Стефанија Димеска во моделот "Pearl Waterfall" за Екатерина Атеље

Стефанија Димеска во моделот "Pearl Waterfall" за Екатерина Атеље

Новата колекција “Pearl Bloom” од дизјнерката Екатерина, зрачи со елегатност, женственост, моќ и безвременско уникатна убавина.

Сара Дојчиновска во моделот "Blossom" од Екатерина Атеље
Сара Дојчиновска во моделот “Blossom” од Екатерина Атеље
Колекцијата е изработена од врвни материјали во комбинација со рачно изработени детали кои го отсликуваат гламурот и специфичноста на сите креации.
Сара Дојчиновска во моделот "Blossom" од Екатерина Атеље
Сара Дојчиновска во моделот “Blossom” од Екатерина Атеље

Сара Дојчиновска во моделот "Blossom" од Екатерина Атеље
Сара Дојчиновска во моделот “Blossom” од Екатерина Атеље

Ова е прво учество на Екатерина на саемот за венчавки, а на ревијалната вечер колекцијата беше претставена од Сара Дојчиновска-нашиот врвен модел, а вистинско изненадување беше кога на пистата како модел се појави Стефанија Димеска нашата единствена жена пилот во Македонија.
Стефанија Димеска во моделот "Pearl Waterfall" за Екатерина Атеље
Стефанија Димеска во моделот “Pearl Waterfall” за Екатерина Атеље

Стефанија Димеска во моделот "Pearl Waterfall" за Екатерина Атеље
Стефанија Димеска во моделот “Pearl Waterfall” за Екатерина Атеље

Стефанија Димеска во моделот "Pearl Waterfall" за Екатерина Атеље
Стефанија Димеска во моделот “Pearl Waterfall” за Екатерина Атеље

Честитки за новата колекција на Екатерина Атеље