June 19, 2024
Миро Г-Карпет за Тивес

Миро Г-Карпет за Тивес

Водителот на естрадниот магазин “Г-Карпет” Миро и одбојкарката Ивана викендов праве свадба. Свадбата беше во родниот град на Миро, Штип. Познатиот пар направи феноманална забава и некои традиции како на пр. свадбениот танц го замени со рап. На свадбата продефилираа голем број на наши естрадни уметници кои очигледно одлично се збавуваа.

Наместо цвеќе Ивана и Миро ги замолија гостите да донираат финасиски средства за дечиња на кои таа помош им е неопходна.

Миро Г-Карпет за Тивес1
Миро Г-Карпет за Тивес1
Се на се одлична забава, своето пробно излегување на сцена како младоженец Миро го имаше на минатиот саем за венчавки, кога на сцената се појави како модел на “Тивес”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *