June 17, 2024

Со неверојатни и модерни детали „NYC“, за ваша инспирација ви ја претставуваме колекцијата ‘MUSE’ од Берта за пролет 2024 година .

Именувана по најхрабриот град во светот, колекцијата Њујорк е судир на два света. Полна со меки тулови и цветни апликации. Тоа е игра на кроеви во комбинација со ткаенини. Совршена рамнотежа на проѕирноста и елеганцијата, со рачно обложени тулови и одредена структура. Наменета е за урбани невести кои сакаат допир на традиција на нивниот посебен ден. Биди своја МУЗА.


Воедно немојте да заборавите дека новите колекции на врвните македонски дизајнери како и неколку европски брендови ќе бидат покажани на традиционалнуиот “Wedding Expo Skopje” 23-25 февруари во х.Александар Палас .