саем за венчавки

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје!

Светско а наше! Запознајте го македонскиот бренд за венчаници Монсоло, кој веќе 3 години успешно работи за американскиот пазар, поради големата заинтерестираност од оваа година нивните вечаници ќе им бидат достапни и на македонските невести. Модерни и традиционални модели испреплетени со уникатниот стил на дизајнерката Моника.Нивната нова колекција ќе ја претстават на престојниот саем за …

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје! Read More »

Само за модерни невести “Сéleste” Горди на нашите саемски изложувачи!

Сéleste е магичниот прав кој ја подига забавата на друго ниво, the final touch или јаготката на шлагот, токму она што им е потребно на сите кои размислуваат за свадба или имаат функција на свадбена прослава. Нашите свадбени колекции се фокусираат на модерната невеста, па оттаму и слоганот Only for the modern bride. Кога велиме …

Само за модерни невести “Сéleste” Горди на нашите саемски изложувачи! Read More »

Кога ви треба совршена венчаница! Нашите саемски изложувачи, наша гордост Атеље Жана!

Совршена венчаница за совршен ден се бира кај совршен дизајнер! Атељето Жана е со сигурност едно од првите места каде идните невести ја бараат својата венчаница. Новата колекција на венчаници ќе биде дел од “Wedding Expo Skopje” , а дизајнерките Марија и Анкица ќе бидат со вас за да ви помогнат со совети при изборот …

Кога ви треба совршена венчаница! Нашите саемски изложувачи, наша гордост Атеље Жана! Read More »

Горди на нашите саемски изложувачи “Nena Koneli” на “Wedding Expo Skopje”

Една од најбараните македонски дизајнерки за венчаници и свечени тоалети е Нена Конели. Позната по исклучителната креативност и квалитет дизајнерката Конели е прв избор на многу невести. Нејзината најнова колекција на венчаници и свечени толаети ќе биде претставена на предстојниот саем за венчавки “Wedding Expo Skopje” 10-12 март во х. Александар Палас . Горди на …

Горди на нашите саемски изложувачи “Nena Koneli” на “Wedding Expo Skopje” Read More »