Горди на нашите саемски изложувачи “Nena Koneli” на “Wedding Expo Skopje”

Една од најбараните македонски дизајнерки за венчаници и свечени тоалети е Нена Конели. Позната по исклучителната креативност и квалитет дизајнерката Конели е прв избор на многу невести. Нејзината најнова колекција на венчаници и свечени толаети ќе биде претставена на предстојниот саем за венчавки “Wedding Expo Skopje” 10-12 март во х. Александар Палас . Горди на нашите саемски изложувачи!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *