Горди на нашите саемски изложувачи “White Angels” на “Wedding Expo Skopje”. Eксклузивниот европски застапник на “Monica Loretti” “Angela Bianca” “Daniela Di Marino”

White Angels е еден од најпрестижните регионални и европски брендови за венчаници и свечени тоалети. Идните невести, а посебно оние кои ќе го посетат саемот за венчавки од 10-12 март, ќе имаат можност одблиску да ги видат-пробаат новите колекции на венчаници од врвни европски брендови, а воедно и директно да се консултираат со Zoe која ќе биде присутна на саемот и ќе ви помогне во изборот на венчаницата. White Angels на саемот подготвуваат и голем број на изненадувања, подароци и големи попусти. Take a walk on the bride side заедно со “White Angels”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *