Една тотално поинаква свадба или само за ептен смелите младенци

Кога зборуваме за свадба, сите имаме свои сопствени замисли како таа треба да изгледа и каква треба да биде. Некои се посмели, а некои строго класични, но она што е најважно е декеа сите треба добро да се забавуваат и да се помни по добро. Еве една стварно сосема поинаква свадба, а вие пишете ни каква беше вашата или каква би сакел да биде.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *