Еклсузивитет на “саем за венчавки” 3D технологијата на помош на идните невести

Драги идни невести, за прв пат на Саем за Венчавки ќе имате можност со примена на 3D технологија да ја изберете Вашата венчаница, Ви го претставуваме брендот VM3D – 3D Fashion Design. Со помош на аватар со ваши димензии ќе можете сами да ја креирате вашата венчаница. Во најава на новата 3D колекција кликнете на линкот подолу. VM3D   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *