April 23, 2024

Маринела и Ангел својата долгогдишна љубов ја крунисаа со брак во фантастична атмосфера во најубавиот ресторан за свадби во Битола- Еуфорија.


Маринела беше прекрасна невеста облечена во креација на “Атеље Жана Брајдл”.


за мејкапot na Маринела се погрижи Студио Бесса, a за прекрасните фотографии им благодариме на фото-студио Плеј Бак.
Совршената невестинска торта е изработена од слткарницата Алфа-Прилеп.

Маринела и Ангел ви посакуваме најголема среќа и плодови во бракот. Ве сака вашата “Во Бело”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *