Саем за венчавки 2020-добитници на богатата лотарија

Почитувани наши посетители доколку не присуствувавте на извлекувањето на богатата лотарија поддржана од сите наши изложувачи еве го списокот на добитници.

Награда Добитник
Нена конели (ваучер 100е) Вањо Теневски
Премиум продукција (ваучер 3000 ден.) Ивона Блажевска
Концепт продукција Aна Цветановска
Креатива (ваучер 3000 ден.) Лиле Нешковиќ
Ателјер Соња (ваучер ) Тијана Неделковска
Kреативе Соња Фурнаџиска
Just smile Владимир Ангеловски
Aтеље Жана (50% попуст) Kатерина Гоцевска
Aтеље Коцарева (50% попуст) Aдила Рамиќевиќ
Дијаз (ваучер 8000 ден.) Дијана Стојановска
Елена Лука (50% попуст) Наташа Рајковиќ Митева
Aтеље Соња (венчаница) Kатерина Гоцевска
Дијаз (ваучер 8000 ден.) Јана Јорданова
Тивес кошула Драгица Пешанова
Тивес кошула Стефани Мандалова
Тивес кошула Мартина Мирковиќ
Тивес кошула Бети Петровска
Фото видео премиум (5000 ден.) Александра Тодорова
Фото видео премиум (5000 ден.) Александар Димовски
Фото видео премиум (5000 ден.) Темкова Викторија, Николинка
Фото видео премиум (7000 ден.) Кристина Тодоровска
Концепт продукција (6000 ден.) Александра Радиќ
Концепт продукција (9000 ден.) Видан Спасевски
Креатива (3000 ден. накит) Симона Петроска
Шарм (шминка и фризура) Игор Стојановски
Адор голд (6000 ден. бурми) Јадранка Ристеска
Танчевски (1500 ден. покани) Сандра Поповска
Танчевски (1500 ден. покани) Маја Ѓорѓиевска
Танчевски (1500 ден. покани) Драгана Трајкова
Антонија Ристовска (3000 ден.) Оливера Хаџи- Арсова Марковска
Антонија Ристовска (3000 ден.) Магдалена Гичева
Антонија Ристовска (3000 ден.) Рефет Азизи
Рагуза (20.000 ден.) Елизабета Наумова
Пепика (70% на венчаница) Сања Ивановска
Пепика (50% на венчаница) Анѓела Митковска
Пепика (30% на нарачка) Викторија Ќириќ
Баба 3Д студио (снимање и фотограија) Поповски Ѓорѓи
Баба 3Д студио (снимање и фотограија) Марија Црцаровска
Баба 3Д студио (снимање и фотограија) Емилија Павлеска
Баба 3Д студио (снимање и фотограија) Сања Ивановска
Дијагностички центар АЕСТЕТИК Марија Попеска
Бела Вита (1000 ден.) Христина Пешанкова
Бела Вита (1000 ден.) Елена Николова
Цептер (сет за мраз) Александар Давитковски
М котур (ваучер 3000 ден.) Тања Манева
М котур (ваучер 6000 ден.) Ивона Ацковска
М котур (70% попуст) Андријана Крстеска
Школа за убавина АРТ (6000 ден.обука) Бранкица Младеновиќ
Школа за убавина АРТ (6000 ден.обука) Симона Радинска
Косич (невестинска шминка) Ивана Ѓорѓевиќ
Косич (невестинска шминка) Ивана Неданоска
Machique (2 сета накит) Анета Матиновска
Machique (2 сета накит) Марина Богеска
МG Арт (професионално огледало) Мимоза Јаневска
White angels (200e) Емилија Колева
White angels (200e) Сандра Стојковска
White angels (200e) Елеонора Ингилизовска
Александар Палас (спа третман) Лидија Костадиноска
Александар Палас (спа третман) Ана Караколевска
Александар Палас (спа третман) Маријана Накова
Александар Палас (спа третман) Љупчо Ќимов
Александар Палас (спа третман) Марија Глигоровска