May 25, 2024

Свадбата се памти по тортата! Додека некои младенци ја ставаат на последно место, сепак тортата е важен дел од свадбената прослава.

Слаткарите навистина знаат да создадат ремек-дела од тортите кои дури и ќе ви биде жал да ги пресечете.

Ако сте љубители на уметноста на храна и на цветовите како декорација, тогаш овие торти ќе ви послужат како инспирација за свадбениот ден.

На прв поглед едноставни, но сепак е потребна мајсторска рака за да создаде ваква уникатна уметност за која долго ќе се зборува. 

Еве неколку свадбени торти кои ќе ве инспирираат…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *