Импакт Груп

Совршен декор, за совршена свадба! Impact Group на “WEDDING EXPO SKOPJE”

Совршената свадба е сон за секоја невеста, а за тој сон да се оствари секогаш е најдобро да се ангажираат професионалци. Горди сме што на саемот за венчавки ќе ги имаме најдобрите декоратери во Македонија. Ви ги претставуваме “Impact Group” професионалците кои и невозможното го прават возможно. Долгогодишното искуство, љубовта кон она што го работат, професионалниот пристап и пратењето на модните трендови е синоним за овој бренд. Нивните декорации се вистинско уметничко дело. Еве само мал дел од стотиците свадби и прослави кои досега ги имаат органзирано, а главните менаџери ќе ви бидат достапни на саемот за венчавки каде директно ќе можете да поразговарате и посоветувате за вашиот најубав ден. Добредојдовте на Wedding Expo Skopje Impakt Group

1 thought on “Совршен декор, за совршена свадба! Impact Group на “WEDDING EXPO SKOPJE””

  1. Ne se najdobri samo vo Makedonija tuku se najdobri na svetsko nivo…Im simnuvam kapa za profesionalnost i kreativnost…edinstveni shto ostvaruvaat sonishta na idnite nevesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *