May 25, 2024

Викендов своето Да го кажаа Викторија Лоба и Ѓорги Калешов. Церемонијата се одржа во црквата Св. Јован Канео во Охрид, а на неа присуствуваа 20тина избрани гости. Како што најавува Лоба, веројатно ќе има уште една поголема забава во чест на нивната свадба…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *