македонска свадба

Свадбен пар на неделата! Снеже и Иван од Битола

Свадбен пар на неделата се Снеже и Иван кои ни доаѓаат од Битола. Снеже вистински блескаше во крецијата на Пепика Атеље и го потврди она што сите го знаат дека во Битола има прекрасни жени, но според изгледот на Иван оваа констатација важи и за мажите. Честитки од тимот Во Бело на младенците.

Свадбен букет, неговото височество Бидермаер

Изборот на свадбениот букет- Бидермаер во многу нешта зависи од времето во кое ја правите свадбата. Боите кои ги диктира природата на есен или во пролет се сосема различни, но кога станува збор за цвеќе единственото правило е бојата која вие најмногу ја сакате. Еве неколку бидермаери кои можеби ќе ви помогнат при изборот.

Вест што ќе ги израдува идните невести! Саем за венчавки 10-12 март 2023.

Саемот за венчавки е сигурно најдоброто место за решавање на сите свадбени слатки грижи. Вообичаено најслатката грижа за секоја идна невеста е изборот на венчалниот фустан, а нејзините деверици, кума, старосватица, свекрва, мајка итн.. грижата е да го пронајдат совршениот свечен фустан. Ние сме сигурни дека Саемот ќе ви го реши овој проблем. Оваа година …

Вест што ќе ги израдува идните невести! Саем за венчавки 10-12 март 2023. Read More »

7 Работи кои само заљубен маж ги прави. Ако ги прави земај го!

Врските се понекогаш доста чудни и разочарувачки. Дечкото кој вчера беше и изгледаше супер со тебе веќе следниот ден те разочара. Еве неколку показатели кои ако ги има не се мисли, земај го. Се дружи со твојата фамилија Доколку твојот избраник доброволно тргнува за да ги посети твоите членови на семејството, тоа покажува дека тој …

7 Работи кои само заљубен маж ги прави. Ако ги прави земај го! Read More »

Најважниот текст кој треба да го прочитаат оние кои подготвуваат венчавка!!!

Венчавката Е Единствената Претстава Во Која Статистите Се еднакво Важни Како И Главните АктериЗбор два од уредникот за вашата венчавка и вашето семесјство… Зборовите од насловот ги напиша мојот татко, сеќавајки се на текстот од нашите покани за свадба. И додека го вртам филмот од нашата венчавка ми се враќа една мисла, тој мајски ден …

Најважниот текст кој треба да го прочитаат оние кои подготвуваат венчавка!!! Read More »