свадба

Свадба на неделата, Елена и Тирче

Прекрасни љубовни приказни не се случуваат само на филмското платно, туку и во секојдневниот живот на обичните луѓе. Доказ за тоа е и оваа љубов на Елена и Тирче започната пред 10 години, а неодомна крунисана со брак. Како вистинка принцеза од бајките Елена носеше креација од сестрите Atelier by Sonja & Marija.Рачно изработена венчаница …

Свадба на неделата, Елена и Тирче Read More »

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya”

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya” е наш редовен изложувач и секогаш е најбарана кај вистинските невести. Долгогодишното искуство и несомнениот квалитет е нешто што невестите знаат да го почитуваат па токму затоа се и меѓу најбараните дизајнери на венчаници. Еве неколку фотографии од вистински невести на Соња Гроздановска…

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје!

Светско а наше! Запознајте го македонскиот бренд за венчаници Монсоло, кој веќе 3 години успешно работи за американскиот пазар, поради големата заинтерестираност од оваа година нивните вечаници ќе им бидат достапни и на македонските невести. Модерни и традиционални модели испреплетени со уникатниот стил на дизајнерката Моника.Нивната нова колекција ќе ја претстават на престојниот саем за …

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје! Read More »

Само за модерни невести “Сéleste” Горди на нашите саемски изложувачи!

Сéleste е магичниот прав кој ја подига забавата на друго ниво, the final touch или јаготката на шлагот, токму она што им е потребно на сите кои размислуваат за свадба или имаат функција на свадбена прослава. Нашите свадбени колекции се фокусираат на модерната невеста, па оттаму и слоганот Only for the modern bride. Кога велиме …

Само за модерни невести “Сéleste” Горди на нашите саемски изложувачи! Read More »